Skip to main content
  • NovaRock 2024

    NovaRock 2024

    NOVAROCK 13 - 17. June 2024 Nickelsdorf, Austria

     Nova Rock 2024 je hudební festival, který se bude konat...

    přečíst

  • Program MGCDF 2023

    Program MGCDF 2023

    Program MetalGate Czech Death Fest: 2023 uveřejněn!

    přečíst

  • NTEY DF 2023

    NTEY DF 2023

    !!! 30 let Fleshless a 10 výročí NTEY DF!!!

    přečíst

zář12

The Pretty Reckless a The HU se představí v Praze

Tiskové zprávy

THE PRETTY RECKLESS + THE HU
11. 11. 2022 MALÁ SPORTOVNÍ HALA

The Pretty Reckless


   The Pretty Reckless a The HU v Praze exkluzivně představí fúzi rock'n'rollu a hunnu rocku!

   Série Rock for People Concerts nabídne 11. listopadu jedinečný zážitek v podobě dvojitého headline koncertu americké rock'n'rollové kapely The Pretty Reckless a mongolských rockerů The HU. Malá sportovní hala v Praze bude hostit jedinou evropskou zastávku turné, kde se tyto dvě kapely představí na jednom pódiu. The Pretty Reckless představí své čtvrté album Death By Rock And Roll, vydané v loňském roce, které se po vydání dostalo na první místo v mnoha prodejních žebříčcích včetně Top Albums Billboard, Rock, Hard Music a Digital Charts. Fanoušci se mohou těšit také na dobře naladěnou směs heavy metalu, hrdelního šamanského skandování a mongolských lidových nástrojů v podání The HU, kteří jsou českým fanouškům dobře známí po vystoupení na festivalu Rock for People 2019 a o rok později na vyprodaná show v Lucerna Music Baru.

   Vstupenky v ceně 1 090 Kč jsou v prodeji od pátku 1. dubna v 10 hodin na GoOut.

   Neuvěřitelných 12 let cesty The Pretty Reckless tiše vedla od malých koncertů v upocených klubech k postupným hitům ​​číslo jedna, platinovým deskám a největším koncertním pódiím světa. Rock'n'roll je náboženství a závazek k ideálnímu systému. Tento životní styl a jeho prvky se mohou zdát okouzlující a romantické, ale cesta není tak snadná. Vyžaduje to vytrvalost a obrovskou dávku víry. The Pretty Reckless – Taylor Momsen (zpěv), Ben Phillips (kytara), Jamie Perkins (bicí) a Mark Damon (baskytara) jsou skutečnou rock'n'rollovou kapelou, o čemž svědčí jejich kritikou oceněné čtvrté album Death By Rock And Roll vydané loni.

   V roce 2019 se média po celém světě zaměřila na kapelu, která mísí tvrdé heavy metalové kytary a tradiční mongolské hrdelní zpěvy. The HU, kteří se zformovali v roce 2016 v Ulánbátaru v Mongolsku, tvoří producent Dashko a členové Gal, Jay, Temek a Enkush. Moderní rocková kapela s kořeny v tradici své vlasti si v hudebním světě vydobyla jedinečnou identitu. Název kapely se překládá do mongolského slova pro „lidskou bytost“. Jejich jedinečný přístup kombinuje nástroje jako Morin Khuur (hudly na koňské hlavě), Tovshuur (mongolská kytara), Tumur Khuur (čelistní harfa) a hrdelní vokály se současnými zvuky, aby vytvořily jedinečný zvukový profil, který kapela sama nazývá „Hunnu Rock“.








Napsat komentář

Komentujete jako host.

 
Postaveno na Joomla! & YOOtheme.
Copyright © 2011 - 2023 CreedNet.cz - všechna práva vyhrazena.