Skip to main content
  • NovaRock 2024

    NovaRock 2024

    NOVAROCK 13 - 17. June 2024 Nickelsdorf, Austria

     Nova Rock 2024 je hudební festival, který se bude konat...

    přečíst

  • Program MGCDF 2023

    Program MGCDF 2023

    Program MetalGate Czech Death Fest: 2023 uveřejněn!

    přečíst

  • NTEY DF 2023

    NTEY DF 2023

    !!! 30 let Fleshless a 10 výročí NTEY DF!!!

    přečíst

dub03

NTEY Deathfest 2020 se posouvá o rok a připravujeme speciální podzimní "půl ročník"

NTEY Tiskové zprávy

NTEY


   NTEY Deathfest 2020 se posouvá o rok a připravujeme speciální podzimní "půl ročník" NTEY Deathfest 2020 – against all infectious germs!!!

   Jistě bedlivě jako my sledujete dění okolo nákazy nemoci Covid-19 u nás i ve světe. Po dlouhých úvahách jsme se proto rozhodli, že se letošní NTEY Deathfest, tak, jak jste na něj zvyklí, neuskuteční.

   Toto rozhodnutí pro nás určitě nebylo jednoduché. Situace v České republice je na rozdíl od jiných zemí na dobré cestě, ale už teď je jisté, že hranice zůstanou z důvodu bezpečnosti nějakou dobu uzavřené a to zkomplikuje vystoupení řady zahraničních kapel či návštěvy zahraničních fanoušků a hostů. Není ovšem důvod k panice! Ti, kteří si koupili lístek v předprodeji, se nemusí bát, o své peníze rozhodně nepřijdou! Lístky samozřejmě budou platit na příští rok, kdy jak doufáme, už zase náš festival ožije v plné parádě, nebo bude dokonce o stupeň lepší.

   Už teď vám můžeme potvrdit, že dva hlavní headlineři z letošního ročníku vystoupí za rok. Těšit se tak můžete na legendární Pestilence i Blood Red Throne. Příští ročník NTEY Deathfestu se uskuteční 20-22. května 2021, opět v kempu u Ferdinanda v Srbské Kamenici nedaleko Děčína. Zakoupené vstupenky v předprodeji na rok 2020 automaticky platí pro příští rok. Nevracením vstupného zároveň podpoříte nejenom nás pořadatele NTEY deathfestu, pro které je situace velmi smutná a taky finančně náročná. Pokud by snad ale kdokoliv z Vás věděl, že se příští rok nebude moci zúčastnit, nebo měl jakýkoliv jiný důvod, proč by se nechtěl příští rok do Kamenice vydat, peníze za lístek zakoupený v předprodeji mu samozřejmě vrátíme, stačí nás kontaktovat na emailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

   Tím ovšem naše sdělení nekončí! Protože bude období bez živé muziky dlouhé pro nás pro všechny, protože většina z nás nepamatuje na dobu, kdy jsme se na koncertě nebo festivalu nepotkali řadu týdnů či dokonce měsíců a protože věříme, že všechna nařízení vlády, spojená s pandemií brzy pominou, chystáme pro všechny naše věrné fanoušky alespoň malou NTEY náhradu. A to ve formě dvoudenního festivalu. Ten jak doufáme, se uskuteční v pátek a sobotu 18. a 19. září 2020 jak jinak, než v kempu U Ferdinanda v Srbské Kamenici. Na této speciální NTEY Deathfest edici 2020 – Against All Infectious Germs chystáme vystoupení české death / grind / gore kapel elity a jednoho zahraničního headlinera (pokud to samozřejmě situace s uzavírkou hranic dovolí, pokud ne, bude to akce opravdu pouze v režii CZ udergroundu) Protože je ve hvězdách, zda už v září budou všechny zákazy konání akcí zrušené, nebo zda se v té době se třeba zase neobnoví, nebude k této akci fungovat předprodej, lístky budou k dostání pouze na místě za 600,- Kč (pro držitele lístků na NTEY 2020 pouze 500,- Kč). Doufejme, že alespoň tahle akce už se povede a sejdeme se tak v září U Ferdinanda, abychom tu letošní festivalovou sezónu nepohřbili šest stop hluboko nadarmo. Na závěr dodáváme, že na situaci reagují i naše spřátelené festivaly Metalgate, Czech Death Fest a Symbolic, a tudíž jsou nyní k dispozici i jejich oficiální vyjádření k celé situaci, která najdete na stránkách těchto akcí.

Děkujeme za Vaši přízeň, buďte zdrávi a těšíme se s Vámi na shledanou!
Váš NTEY team!

Napsat komentář

Komentujete jako host.

 
Postaveno na Joomla! & YOOtheme.
Copyright © 2011 - 2023 CreedNet.cz - všechna práva vyhrazena.