Skip to main content
  • NovaRock 2024

    NovaRock 2024

    NOVAROCK 13 - 17. June 2024 Nickelsdorf, Austria

     Nova Rock 2024 je hudební festival, který se bude konat...

    přečíst

  • Program MGCDF 2023

    Program MGCDF 2023

    Program MetalGate Czech Death Fest: 2023 uveřejněn!

    přečíst

  • NTEY DF 2023

    NTEY DF 2023

    !!! 30 let Fleshless a 10 výročí NTEY DF!!!

    přečíst

zář03

MetalGate Season Enclosure 2014

All Friends Dead Gorgonea Prima Liveevil MetalGate Minotity Sound Samael Tiskové zprávy

 

 
MetalGate Season Enclosure 2014 – v cyber metalových odstínech

   Všichni fanoušci cyber metalu či obdobné fůze elektronické a metalové hudby pozor! V sobotu 11.10.2014 proběhne v Praze v klubu Nová Chmelnice další ročník klubové akce MetalGate Season Enclosure, tentokráte přesně pro vás, neb bude z hlediska dramaturgie stát jen a pouze na kapelách, které ve své tvorbě významným způsobem kombinují právě elektronické samply s obligátním metalovým běsněním.
   Hudební menu bude složené celkem z pěti kapel, do jejichž čela se postaví švýcarská black-industrial ikona SAMAEL, kterou jste mohli vidět na MetalGate Czech Death Fest 2013, kde odehrála vskutku famózní vystoupení!
   Dále nebude chybět dvojice cyber metalových vyslanců ze stáje MetalGate Records, jmenovitě ostravští LIVEEVIL v čele s charismatickým Petrem Staňkem a pražští metal-electronica dervišové MINORITY SOUND.
   To ovšem z české scény není zdaleka vše. Taktéž se můžete těšit na kladenský industrial-black metalový projekt GORGONEA PRIMA a jeho impozantní pódiové vystoupení a na turnovskou violence-electronica formaci ALL FRIENDS DEAD, kterou si jistě budou pamatovat všichni návštěvníci pátého ročníku soutěže MetalGate Massacre, kde se tato kapela probojovala až do samotného finále a obsadila celkové třetí místo.
   Hudební pojítko je z tohoto výčtu více než jasné, nicméně každá z kapel pojímá onu syntézu metalu a elektroniky svým osobitým způsobem, čili vás čeká rozhodně pestrý zážitek.
   Startujeme v 18:30, klub bude pro diváky otevřen od 17:30. Vstupné činí 250 Kč v předprodeji v síti Ticketstream, 300 Kč na místě. 
Těšíme se na vás!

 

Napsat komentář

Komentujete jako host.

 
Postaveno na Joomla! & YOOtheme.
Copyright © 2011 - 2023 CreedNet.cz - všechna práva vyhrazena.