Skip to main content
  • NovaRock 2024

    NovaRock 2024

    NOVAROCK 13 - 17. June 2024 Nickelsdorf, Austria

     Nova Rock 2024 je hudební festival, který se bude konat...

    přečíst

  • Program MGCDF 2023

    Program MGCDF 2023

    Program MetalGate Czech Death Fest: 2023 uveřejněn!

    přečíst

  • NTEY DF 2023

    NTEY DF 2023

    !!! 30 let Fleshless a 10 výročí NTEY DF!!!

    přečíst

úno10

SYMBOLIC se hodlá dotknout DEATH METALOVÉ historie. Headlinery se stávají legendární CANCER!

SYMBOLIC Tiskové zprávy

HELL-o děcka!!!

   Začátky všech novinek, kterýma Vám máme dávat na vědomost „co se aktuálně kolem SYMBOLICu děje“ jsou vždy to nejtěžší. Opsat „to“ co se člověku honí v hlavě a hlavně… někde uvnitř… V tom malým těsným prostoru, který může za všechnu tu vytrvalost, s kterou každý den skládáme střípky do dechberoucí mozaiky, jenž má vyústit v TY čtyři letní dny, je mnohdy větší peklo, než by se Vám mohlo zdát.   symbolic
Věta „SYMBOLICem si plníme sny“ už tu zazněla v různých obměnách několikrát – JENŽE já větší pravdu „i kdybych se rozkrájel naštorc“ nedokáži napsat. SYMBOLIC vznikl právě pro ty sny… a bude pokračovat do doby, dokud se nám ty sny budou zdát.
XENTRIX pro nás jsou splněným snem, ENTRAILS jsou splněným snem… REVEL IN FLESH a NECROVILE jakbysmet. Je pro nás nepředstavitelná čest tyto kapely přivítat „za barákem“. Jsme nadšeni, že můžeme s propagací pomoci mladým kapelám, které se na větší domácí akce zřídkakdy dostanou. O tom, že se neskutečně těšíme na kamarády z kapel, jako jsou třeba FORGOTTEN SILENCE, MELANCHOLY PESSIMISM, TORTHARRY, GUTALAX, BRATRSTVO LUNY, DISFIGURED CORPSE nebo PHANTASMA, tu snad ani psát nemusím…

Prostě a jednoduše, SYMBOLIC bereme jako událost, jejíž význam násobíme faktem, že se může odehrát JEN a POUZE jednou za rok. No a proto jsme se rozhodli ještě pro jeden splněný sen – ano, sen, jenž si více než 30 let říká CANCER!
Ruku na srdce, desky jako „Death Shall Rise“, „To the Gory End“ nebo „The Sins of Mankind“ patří mezi stěžejní pilíře kovu smrti. Upřímně, kdyby CANCER zkraje 90. let neměli namířeno až na absolutní vrchol, asi by do svých řad nezlanařili ikonického JAMESE MURPHYHO, jednoho z nejlepších světových Death metalových kytaristů, který během své neskutečně bohaté kariéry dokázal vyšperkovat alba legendárních DEATH, OBITUARY, DISINCARNATE nebo TESTAMENT.
Před rokem bych se Vám vysmál, kdybyste mi řekli, že SYMBOLIC budou jednou headlineovat CANCER – dnes Vám to ze stejné pozice oznamuji.
Vítejte ve světě devadesátkového Death metalu – vítejte ve světě, který chceme spoluvytvářet a být jeho součástí…
Dámy a pánové, CANCER!!!

Díky za pozornost – DEJVY
INFO: http://www.symbolic.cz/



Napsat komentář

Komentujete jako host.

 
Postaveno na Joomla! & YOOtheme.
Copyright © 2011 - 2023 CreedNet.cz - všechna práva vyhrazena.